Merker

Vi ønsker å være forhandler for de merkene vi vet er av de aller beste. Ettersom vi har bygget oss opp mange års erfaring på merkene vi fører, kan vi gi våre kunder de beste rådene og løsningene til de aktuelle behovene de kommer til oss for å få hjelp til.

Tysse

Vi er forhandler av Tysse sine hengere som er perfekte til flytting av møbler, kjøre bort avfall eller transport av tyngre materialer, maskiner og båter. Tysse er en norsk tilhengerprodusent som har tilhengere i mange forskjellige vektklasser og flere ulike størrelser. Alle tilhengerne er lagd med fokus på styrke, stabilitet og lang levetid.

Les mer hos Tysse

Kubota

Vi er stolt leverandør av Kubota sine produkter. Kubota er et kvalitetsstempel på japansk driftssikkerhet, robusthet og allsidighet. Kubota er en av verdens største produsent av industrielle motorer, bygg og anleggsmaskiner, kompakttraktorer og gressklippere. Med over 30 millioner produserte motorer og over 4 millioner traktorer er Kubota en stor global aktør innenfor maskinproduksjon.

Les mer hos Nellemann Machinery

Husqvarna Construction

Husqvarna Construction er verdensledende innen byggebransjen. Vi leverer et bredt utvalg av deres produkter innenfor maskiner, diamantverktøy og alt du trenger til kapping, saging og boring, samt polering av gulv og rivning. Deres produkter brukes av bygg og anleggsbransjen. Vi har spesialisert oss på deres produkter, for å kunne gi våre kunder best mulig informasjon og hjelp. Vi har alltid et godt utvalg av deres produkter på lager, og det vi ikke har inne kan vi bestille med kjapp leveringstid.

Les mer hos Husqvarna Construction

Kärcher

Vi er leverandør av Kärcher sine produkter. Kärcher er verdens ledende leverandør av rengjøringsteknologi. Vi tilbyr en rekke innovative tjenester og produkter, og leverer blant annet høytrykkspylere, høytrykksvaskere, støvsugere, dampvaskere, feiemaskiner, gulvvaskemaskiner, bilvaskesystemer, rengjøringsmidler, rådgivning, service og en rekke digitale løsninger.

Les mer hos Kärcher Municipal

Schäffer

Schäffer minilastere setter standarden i klassen og byr på suverene maskiner med utallige bruksområder enten det er til entreprenøren, anleggsgartneren, kommunen eller landbruket. Schäffer har et bredt spekter av robuste maskiner med lave driftskostnader innen tradisjonelle minilastere, hjullastere og teleskoplastere.

Les mer hos Schäffer

Spider

Vi er forhandler av Spider sine praktiske og effektive produkter. Spider har vunnet flere utmerkelser og priser for sitt innovative design. Maskinene er konstruert for skråningsklipping, med lavt tyngdepunkt, 360 grader sving på alle hjul, skid-steering og automatisk vinsj for de mest krevende oppgavene.

Les mer hos Nellemann Machinery

Honda

Vi har i lang tid vært forhandler av Honda sine industriprodukter. Honda produkter er utviklet med de strengeste krav til sikkerhet, pålitelighet og med miljø for øyet. Alle Hondas maskiner har felles egenskaper: den legendariske kvaliteten ned til minste detalj, overlegne bruksegenskaper og innebygde sikkerhetsfunksjoner. Som Honda industriforhandler selger vi Hondas vannpumper og strømaggregat.

Les mer hos Berema

Billy Goat

Amerikanske Billy Goat er kjent for sin produksjon av spesialprodukter til bolig, kommersielle, og kommunale behov. Billy Goat tilbyr en komplett serie produkter til gress, torv og avfallshåndtering.

Les mer hos Nellemann Machinery

Produktområder

Inovapro er en proffleverandør av maskiner og utstyr til entreprenører, anleggsgartnere, bønder, kommuner, idrettslag og private. Hos oss finner du kvalitetsmaskiner fra bl.a Kubota, Kärcher, Tysse, Billy Goat, Spider og Husqvarna Construction.

Traktorer

Feiebiler og redskapsbærere

Rundballepresser og pakkere

Park, hage og utstyr

Tilhengere