Om inovapro

Inovapro AS kjøpte Jæren Skog & Hage AS i 2021. Dette som et ledd i vår satsning på å bli en komplett leverandør til våre profesjonelle kunder. Jæren Skog & Hage har over flere år bygget seg opp til å bli en kvalitetsleverandør av maskiner og utstyr til proffmarkedet og private som har fokus på kvalitet og service.

Med vår videre satsing under nytt navn med Kubota og Kärcher Municipal i porteføljen tar vi sikte på å ivareta alle våre eksisterende kunder samtidig som vi knytter til oss nye kvalitetsbevisste proffkunder som setter pris på personlig service og oppfølging.

Vi holder til i Vardheia industriområde på Bryne i Rogaland. Her finner du våre salgskontor og innendørs maskinutstilling samt verksted/delelager. Vi har også egne servicebiler i tillegg til samarbeidsavtaler med service-partnere i våre salgsdistrikt slik at våre kunder til enhver tid skal være trygge på at behovet for service og oppfølginger er ivaretatt.

Våren 2024 åpnet vi en ny avdeling på Kvavik Industriområde i Lyngdal.

Kompetanse

Vi har høy kjennskap til våre produkters egenskaper og vi skal vite alt man trenger å vite, pluss litt ekstra. I tillegg til produktkompetansen våre ansatte besitter så utfører vi også service og reparasjon. Våre kunder skal være trygge på at vi har tilgjengelige fagfolk som vil bistå innen kort tid om noe uforutsett skulle skje.

Tilgjengelighet

Butikken vår er åpen fra mandag til fredag fra 07.00 – 15.30. I tillegg har vi en vakttelefon som er åpen for våre kunder. Denne er betjent av fagfolk med lang bransjeerfaring.

ANSATTE

Ådne Skrettingland

Ådne Skrettingland

Daglig leder / salg

Bjarte Lea Omdal

Bjarte Lea Omdal

Salg

Øystein Aniksdal

Øystein Aniksdal

Verksted / deler

Bendiks Aksnes

Bendiks Aksnes

Verksted