Om inovapro

Inovapro AS kjøpte Jæren Skog & Hage AS i 2021. Dette som et ledd i vår satsning på å bli en komplett proffleverandør til den grønne anleggsbransjen. Jæren Skog & Hage har over flere år bygget seg opp til å bli en kvalitetsleverandør av maskiner og utstyr til proffmarkedet og private som har fokus på kvalitet og service.

Vårt mål er å være «folkelige og sjikkelige».

Kompetanse

Vi har høy kjennskap til våre produkters egenskaper og vi skal vite alt man trenger å vite, pluss litt ekstra. I tillegg til produktkompetansen våre ansatte besitter så utfører vi også service og reparasjon. Våre kunder skal være trygge på at vi har tilgjengelige fagfolk som vil bistå innen kort tid om noe uforutsett skulle skje.

Tilgjengelighet

Butikken vår er åpen fra mandag til fredag fra 07.00 – 16.00. I tillegg har vi en vakttelefon som er åpen for våre kunder. Denne er betjent av fagfolk med lang bransjeerfaring.

Historie

Inovapro kjøpte Jæren Skog & Hage AS på Bryne i 2021. Jæren Skog & Hage AS ble stiftet i april 2014 av Anders og Odd Erik Rosseland da de så behovet for en faghandler innen skog- og hageprodukter på Jæren. De fikk raskt med seg Husqvarna og Tysse på laget, så kom andre kvalitetsleverandører til etter hvert. De hadde som overordnet mål å bli den foretrukne leverandøren av skog- og hage utstyr på Jæren, og den foretrukne servicebedriften.

ANSATTE

Ådne Skrettingland

Ådne Skrettingland

Daglig leder / salg

Bjarte Lea Omdal

Bjarte Lea Omdal

Salg

Øystein Aniksdal

Øystein Aniksdal

Verksted / deler